Laatste nieuws

SUMMER BBQ PARTY'S

Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u komen genieten van een BBQ. We starten puur Hollands en zakken dan de komende maanden af naar Mediteraanse sferen en geuren uit de Griekse en Italiaanse keuken. Wat te denken van een Amerikaanse BBQ? Elke keer weer verrassend! Een BBQ kost € 15,00 p.p. voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,00. BBQ party's starts @ 19.00 hour. Data's : Zaterdag 7 juni Hollandse BBQ, zaterdag 5 juli Griekse BBQ, zaterdag 2 augustus Amerikaanse BBQ, zaterdag 6 september Italiaanse BBQ. Reserveren op voorhand aan de bar of via ons telefoonnummer of emailadres. 


DORPENTOCHT

In het kader van 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen is Tapperij 't Gemeentehuis opgenomen in de dorpentocht. Sinds 1814 waren er 38 zelfstandige gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen. Verzamel tussen 21 april en 21 september alle 38 penningen met daarop de oude gemeentewapens. Voor meer informatie ga naar www.dorpentocht.eu


AGENDA 2014

De agenda voor dit jaar begint langzaam aan zijn vorm te krijgen, denk hierbij aan het live meekijken van het WK voetbal in Brazilië, de jaarlijkse wielerronde, de Boekweitfeesten, de vele fietstochten, de diverse oldtimer uitstapjes, de jaarlijkse haring en mosselparty. Regelmatig zal de agenda worden uitgebreid met interne en externe activiteiten. Check voor meer informatie onze agenda.


IETS TE VIEREN?

Heeft u iets te vieren met een grotere groep dan kunnen wij u uitstekend faciliteren met diverse ruimtes in Zuiddorpe of Axel. Naast 't Gemeentehuis exploiteren wij ook Sporthal 't Sportuus in Axel. Met het Sportcafé aldaar hebben wij er nog een prachtige feestruimte bij. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw feest.  


Welkom bij Tapperij ‘t Gemeentehuis Zuiddorpe (NL)

Tapperij ’t Gemeentehuis (sinds 1881) aan het Dorpsplein in Zuiddorpe is gelegen vlakbij de Belgische grens en het is omringd door eeuwenoude lindebomen en statige herenhuizen. De Tapperij is een bruin café waar de koffie altijd klaar staat. Drinkt u graag een goed gekoeld (speciaal) biertje of wilt u iets kleins eten dan bent u zeker aan het juiste adres. Het is ook dé ideale uitvalsbasis voor fiets- auto en motorrijders. Op de twee (zonnige) terrassen kunnen we meer dan 100 personen ontvangen. Tevens is er een klein restaurant gedeelte. Laat u overtuigen en kom eens bourgondisch genieten onder de oude Lindebomen aan het dorpsplein van Zuiddorpe! 

Peter van Acker en zijn team heten u van harte welkom