Laatste nieuws

SLUITINGSTIJD VRIJDAG

De sluitingstijd zal vanaf heden op vrijdag worden aangepast naar 20.00 uur. De Tapperij zal iedere laatste vrijdag van de maand geopend zijn tot uiterlijk 2.00 uur. Uiteraard is het wél mogelijk om op reservering een vergadering of een feest te plannen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer 0115-608648. Tapperij 't Gemeentehuis zal nu geopend zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur tot 20.00 uur (sluitingsdag dinsdag) en op zondag van 10.00 tot 20.00 uur.  


IETS TE VIEREN?

Heeft u iets te vieren met een grotere groep (verjaardag, jubileum, examen, bruiloft, vriendenfeestje etc.) dan kunnen wij u uitstekend faciliteren met diverse ruimtes in Zuiddorpe of Axel. Naast 't Gemeentehuis exploiteren wij ook Sporthal 't Sportuus in Axel. Met het Sportcafé aldaar hebben wij er nog een prachtige feestruimte bij! Tevens kunnen wij o.a. een warm en koud buffet of (luxe) hapjes aanbieden voor zowel uw feest op onze locatie of bij u thuis met onze Zeeuws-Vlaamse cateraar. Informeer eens naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

www.cateringzeeuwsvlaanderen.nl   


Welkom bij Tapperij ‘t Gemeentehuis Zuiddorpe (NL)

Tapperij ’t Gemeentehuis (sinds 1881) aan het Dorpsplein in Zuiddorpe is gelegen vlakbij de Belgische grens en het is omringd door eeuwenoude lindebomen en statige herenhuizen. De Tapperij is een bruin café waar de koffie altijd klaar staat. Drinkt u graag een goed gekoeld (speciaal) biertje of wilt u iets kleins eten dan bent u zeker aan het juiste adres. Het is ook dé ideale uitvalsbasis voor fiets- auto en motorrijders. Op onze (zonnige) terrassen kunnen we meer dan 100 personen ontvangen. Tevens is er een klein restaurant gedeelte. Laat u overtuigen en kom eens bourgondisch genieten onder de oude Lindebomen aan het dorpsplein van Zuiddorpe! 

Sinds kort bieden wij de mogelijkheid aan om eens een lekker frietje met snack te eten in ons café gedeelte, uiteraard kan men de friet en snacks ook komen afhalen! Verder kunnen wij aantrekkelijk offreren voor een warm & koud buffet of (luxe) hapjes voor uw feest op onze locatie(s) of voor bij u thuis.

Ook bieden wij arrangementen aan voor familie- en vrienden groepen, verenigingen en bedrijven op gebied van schieting op de liggende wip, huifkartocht, solexrijden of een bier, wijn of wishkey proeverij. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Peter van Acker en zijn team heten u van harte welkom om te eten, drinken & genieten bij Tapperij 't Gemeentehuis!